Bring It On: In It to Win It (2007)

Hajrá csajok 4.

A negyedik és eddigi utolsó részben (szerintem még simán jönni fog pár videós folytatás) egy szurkolótáborban zajlanak az események, ahol is két rivális csapat küzd a győzelemért, miközben az egyik csapat vezetője beleszeret a másik csapat egy tagjába (micsoda West Side Story utánzat). Aztán egy éjszakai leszámolás után mindkét csapatot felfüggesztik, így össze kell fogniuk, hogy ne a nevető harmadik szerezze meg a trófeát végül.

A „világsztár” ezúttal Ashley Tisdale, amiből azért látszik, hogy a költségvetés szigorúan monoton csökkenő volt az előzőekhez képest. Ez persze azt is jelenti, hogy ide már tényleg nem jutottak normális szereplők, akik legalább egy picit tudnának játszani vagy aranyosak lennének. Sehol egy Eliza Dushku vagy akár csak egy Kristen Dunst kaliber. Az itteni lányokra már nem is a plasztik, hanem inkább a bakelit megnevezés illik.

Gondolom mostanra már unalmas, hogy mantraként hajtogatom, de azért továbbra is igaz: a kötelező konfliktusok beleerőltetése ezt a filmet is tönkrevágta. Az ellenszenves szereplőket is beszámítva minimál pontszám járna, de jóindulatúan felpontozom 2/10-re (mégis csak szurkolólányokról van szó).

briangatwood | February 8th, 2009 at 6:01 pm
Általános: kritika | Konkrét: , , , ,

blabla