A legszexisebb sztárok 2009-ben

Manapság már minden online média és offline pinamagazin toplistákat gyárt, amik normális esetben említésre nem, maximum egy méltatlankodásra méltatnék (haha). Ennek fő oka, hogy nagyjából az összes ilyen listán ugyanazok szerepelnek, maximum a sorrend változik, illetve évente bekerülnek az aktuális hype által a köztudatba bedobott nevek, hogy aztán a következő évben hátrébb csússzanak vagy eltűnjenek.

Ezt a mostanit is csak két ok miatt osztom most meg, egyrészt mert az Empire mégis csak egy mértékadó filmes magazin lenne (arról most ne nyissunk vitát, hogy milyen mértéked ad), szóval valamennyivel érdekesebb a véleményük, mint mondjuk az FHM-nek. Másrészt pedig végre egy legszexisebb lista, ahol szerepel Zooey! Azt viszont gonosz módon nem árulom el, hogy hányadik, tessék megkeresni.

Nem lövöm le azt sem, hogy ki az első, de gondolom úgyis egyértelmű lesz mindenkinek. Ez van, szerintem sem neki kellene ott lennie (még úgy is ez a véleményem, hogy kedvelem), de azért ne őt utáljátok érte, hanem a hype-ot. Amellett egyébként, hogy néhány szépséget nagyon hiányolok, a listán szereplő nevekkel nagyjából ki vagyok békülve, még ha a sorrendem más is lenne.

Az egész itt érhető el, és a női ötvenes mellett persze van férfi is, de az számomra annyira nem érdekes, úgyhogy meghagyom felfedezésre.

briangatwood | October 30th, 2009 at 7:48 am
Általános: saláta

blabla