Akciós napok a Steamen

Pont ahogy a cím is sugallja, a Steam június 24-e és július 4-e között nagyjából minden játékot kisebb-nagyobb árengedménnyel (5-90%) kínál, szóval ha nem derogál fizetni egy játékért (tudom, még a gondolat is felháborító), itt a nagy esély begyűjteni a régi vagy új kedvenceket (már ami elérhető a rendszerben). Ráadásul még a kampány is jó hozzá, minek mennél a veszélyes külvilágba, ha bent is maradhatsz játszani?

Steam Summer Sale

A játékok beszerezhetők egyenként illetve némelyek kiadói pakkokban is – ezek leginkább az új felhasználóknak kedvezhetnek (ha még nincs meg semmi a csomagból). A Rockstartól például kb. 20 ezer ft-ért elérhető 13 játék, többek között az összes GTA és a kultikus Max Payne 1-2. is, de hasonlóan jó üzlet lehet a Call of Duty-csomag is például. Az egészet amúgy a Steam oldalán lehet jól átnyálazni.

A végére azért egy figyelmeztetés is van, főleg újoncoknak: érdemes régi játékok vásárlása előtt a fórumot olvasgatni, előfordulhat ugyanis, hogy újabb gépeken vagy modernebb oprendszereken (Windows Vista, Windows 7) nem indulnak el vagy nagyon bugosak.

briangatwood | June 25th, 2010 at 10:51 pm
Általános: hírek, játék | Konkrét:

blabla