Bring It On: All or Nothing (2006)

Hajrá csajok 3.

A Hajrá csajok 3. része következik, és sajnos túlzás nélkül állíthatom, hogy a képzeletbeli sorszám növekedésével (eredetileg csak kiegészítő félmondatok vannak, a sorszámozás nem menő) fordított arányosságban csökken a színvonal. Az előzőhöz képest nem sok változás történt, ugyanúgy a történet és a bonyodalom csökkenti a film élvezeti értékét és teszi tönkre a szórakozásunkat. A főszerepben ezúttal Hayden Panettiere bénázik, aki meglepő módon egy szurkolólányt alakít.

Ráadásul egy olyan lányt, aki megígéri a csapattársainak, hogy az új iskolában nem fog szurkolni, de ezt persze nem tartja be, mert egy akaratgyenge kis picsa. De amúgy is mi a töknek ígér olyat, amit valójában nem is akar? Na mindegy, az új helyen ott van a szokásos „itt én vagyok a király” ribi, és még a volt csapatával is meg kell küzdenie egy klipben szereplési lehetőségért. Észvesztő. Sőt, ha jól emlékszem van valami romantikus szál is.

Ezúttal kapunk ám „világsztárt” is Rihanna személyében, és ez jól mutatja, hogy nagyon nem én vagyok a film célcsoportja, a tinilányok annál inkább. Mert nekik jó a szar is, ezek szerint. A pontszámként kiosztott 3/10 meg szerintem a határtalan jóindulatom jele.

briangatwood | February 8th, 2009 at 7:08 am
Általános: kritika | Konkrét: , , , ,

blabla