Szolg. közl.

Már jó ideje nem volt bejegyzés a blogon, és még azt sem mondhatom, hogy ennek a lustaságomon kívül más oka is van, mert nincs. De mostantól mindez megváltozik! Nem, nem arról van szó, hogy még ennyi sem lesz, mert bezárom az egész kócerájt, vagy ezentúl más fog írni, szóval a pezsgő mehet vissza a hűtőbe (egyébként ez eléggé barbárság, pezsgőt nem tartunk a hűtőben, fogyasztás előtt hűtjük jégbe a palackot).

A leglátványosabb változás, hogy az értékelés rendszere tízes skáláról ötösre módosul. Ezen már gondolkodtam egy ideje, és úgy döntöttem, hogy ha valaha is meg akarom lépni, akkor nagyjából most vagy soha. Ennek az az elméleti háttere, hogy így ki tudom küszöbölni az olyanokat, mint a hármat érne, de látszik benne félig xy csupasz háta, ezért legyen négy. Félpontozás pedig csak nagyon-nagyon indokolt esetben lesz, mondjuk négy és öt között, ha tényleg nem tudok dönteni. Vagy ilyesmi. Ez persze azt jelenti, hogy az eddigi írások is átpontozódnak (ezt már el is kezdtem).

Nem ennyire látványos, de a régebbi bejegyzéseket folyamatosan javítom, egyrészt az esetleges elütések és egyebek miatt, másrészt blogbejegyzésileg (url, címkék, kategóriák). Ja igen, kategóriák. Kicsit átvariáltam őket, próbáltam még faszányosabbá tenni, ha ugyan ez lehetséges. A címkéknél ugyanez a helyzet, próbálom őket minél ésszerűbb formába hozni, hogy ha már vannak, legyenek hasznosak is, és tudjak oldalra mindenféle listákat csinálni, mert az jó.

Egyébként továbbra is a megszokott magas minőségű, szórakoztató és tartalmas (nemröhög) írások alkotják majd a blog gerincét, de a változatosság gyönyörködtető erejét igénybe véve néha lesznek mindenféle mások is (mint például ez a remek post Megan Foxról). Azért az biztos, hogy nem fogok kitenni minden szirszart, szóval nyugi, nem kell még itt is a minden blogról visszaköszönő trailereket meg képeket továbbgörgetni. További hatalmas újdonság még, hogy most már tényleg folytatódnak a megkezdett sorozatok (úgymint Zooey és Bond), és néhány újabbra is vannak már ötletkezdeményeim. Még naptárat is csináltam (nagyjából). És persze a frissítések is sokkal gyakoribbak és rendszeresek lesznek.

A végére pedig annyit, hogy mindenki terjessze a hírt erről a remek blogról és írjatok jó sok kommentet, mert a freeblogtól a látogatottság és népszerűség alapján kapom a nagy lóvét, és szeretnék minél előbb szép új cuccokat venni meg lakbért fizetni. Na jó, ez persze nem igaz. Komolyan, nincs nagy pénz (kicsi sem).

Hát ennyi.

briangatwood | June 1st, 2009 at 10:00 am
Általános: motorház

blabla